Back to Top

prof. psih. Ana Miletić

Ana Miletić

Zovem se Ana Miletić. Diplomirana sam psihologinja i kraju privodim poslijediplomsko stručno usavršavanje iz Geštalt psihoterapije prema licenci Njemačkog IGW instituta (IGW Centar Zagreb).
Studirala sam na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Zagrebu te završila program stručnog usavršavanja vezano uz upravljanje ljudskim resursima.
Dodatno sam educirana u području prevencije reproduktivnog zdravlja mladih te dramskog pristupa u radu s grupom.

Još kao studentica sam se usmjeravala prema savjetodavnom radu s ljudima kroz odabir izbornih kolegija Savjetovanje i Krizne intervencije. Posljednju godinu studija sam volontirala u studentskom savjetovalištu i radila s grupama podrške u učenju te individualno sa studentima koji su imali poteškoća tijekom studija. Profesionalni put me odveo prema organizacijskoj psihologiji gdje vodim projekte kroz koje pomažem organizacijama u boljoj komunikaciji, motiviranju i razvoju zaposlenika te vodim edukacije za zaposlenike iz komunikacijskih i organizacijskih vještina. Sa savjetodavnim radom sam nastavila u sklopu udruge Ti si sunce gdje sam provodila individualnu psihoterapiju s osobama koje žele proraditi bolne teme, uspješno prebroditi životne krize i raditi na osobnom rastu i razvoju.

Članica sam Hrvatske psihološke komore i Društva Geštalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske.

Povratak