Back to Top
Apsiha logo

@psiha - Centar za osobni razvoj


Apsiha je centar za osobni razvoj koji pruža usluge savjetovanja, psihoterapije i edukacija. Našim klijentima pomažemo u boljem nošenju sa svakodnevnim izazovima te u unapređenju kvalitete života.

Misija Centra je osnaživanje pojedinaca kroz suradničko učenje i aktivan, podržavajući pristup u nošenju s teškoćama. To ostvarujemo na način da kontinuirano razvijamo i provodimo programe prilagođene potrebama korisnika te redovito evaluiramo njihovu učinkovitost i zadovoljstvo klijenata.

Ivana i Ana

Centar se bavi:

  • individualnim i grupnim psihološkim savjetovanjem
  • individualnom i grupnom psihoterapijom
  • psihologijskom procjenom
  • edukacijama u području osobnog i karijernog razvoja.

Nadamo se da ćete nam se obratiti s povjerenjem.

Veselimo se zajedničkom rastu i razvoju!


prof. psih. Ivana Mrgan

Zovem se Ivana Mrgan. Diplomirana sam profesorica psihologije i akreditirana bihevioralno-kognitivna terapeutkinja.
Studirala sam na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Zagrebu te završila poslijediplomsko stručno usavršavanje iz kognitivno-bihevioralnih terapija pri Hrvatskom udruženju za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT) kao i program stručnog usavršavanja vezano uz upravljanje ljudskim resursima.
Dodatno sam educirana u području profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja u razvoju karijere.

Prikaži više »

Ivana Mrgan

prof. psih. Ana Miletić

Zovem se Ana Miletić. Diplomirana sam psihologinja i kraju privodim poslijediplomsko stručno usavršavanje iz Geštalt psihoterapije prema licenci Njemačkog IGW instituta (IGW Centar Zagreb).
Studirala sam na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Zagrebu te završila program stručnog usavršavanja vezano uz upravljanje ljudskim resursima. Dodatno sam educirana u području prevencije reproduktivnog zdravlja mladih te dramskog pristupa u radu s grupom.

Prikaži više »

Ana Miletić